Properties

Total found: 1 properties
#78356
  • 1230 m2

Madzari, Skopje
€123000For Sale

Локација : Маџари, Скопје. Се продава плац со површина на од 1.230 метри квадрати, со градежната парцела од 870 метри квадратни. На градежната парцела има маркица за градба на семејна куќа со бруто површина за градење о...

View Property