Properties

Total found: 19 properties
#78990
 • 253 m2
 • 4
 • 3
€365000For Sale

Локација: Резиденцијален дел на Водно, Скопје. Многу убав дел од приватна куќа со посебен влез, лоцирана на најатрактивниот дел од Водно, со вкупна површина од 253м3 организирана на 3 нивоа со излез на мал приватен заден...

View Property
#78963
 • 417 m2
 • 5
 • 3
€/For Sale

Located in Vodno, " Diplomatic part" Skopje. " Beautiful new house for sale with 416m2 living area in very peaceful location away from the traffic jam. The house has great layout with 5 bedrooms, 3 bathrooms plus a gues...

View Property
#78961
 • 200 m2
 • 3
 • 3
€670000For Sale

Location: Vodno, residential part, Skopje. Luxurious and unique house for sale on most prominent part on Vodno, with total area of 200m2, on 2 levels and 200m2 nice garden. The house contains 3 bedrooms in total , open c...

View Property
#78530
 • 322 m2
 • 4
 • 2

Bardovci, Skopje
€/For Sale

Location: Bardovci, Skopje. Luxurious furnished house for sale with 300m2 living area. The house has yard of 1700m2, four bedrooms, two bathrooms, open gallery area of 130m2, swimming pool, central heating system, ...

View Property
#78469
 • 200 m2
 • 3
 • 2

Naselba Lisiche, Skopje
€180000For Sale

Локација: Лисиче, Скопје. Многу убава куќа во Лисиче, со вкупна површина од 200м2, на две нивоа, со хортикултурно уреден двор од 700 м2 со базен. Куќата расплага со голема дневна соба, 3 спални соби, 2 бањи, одделна кујн...

View Property
#78365
 • 470 m2
 • 10
 • 6
€/For Sale

Location: Kisela Voda / Center, Skopje. High quality house for sale with total area of 470 m2 on two levels and with nicely arranged yard of 220m2 in a very central location. The house has 6 bedrooms, 4 bathrooms, 2 s...

View Property
#78356
 • 1230 m2

Madzari, Skopje
€123000For Sale

Локација : Маџари, Скопје. Се продава плац со површина на од 1.230 метри квадрати, со градежната парцела од 870 метри квадратни. На градежната парцела има маркица за градба на семејна куќа со бруто површина за градење о...

View Property
#78350
 • 182 m2
 • 3
 • 3
€450000For Sale

Локација: Пржино Одлична единечна нова куќа за продажба со вкупна станмбена површина од 182м2, 25м2 гаража за две возила и подрумски простории од 27м2, на плац од 420м2. Куќата е лоцирана на исклучително мирна локација с...

View Property