Properties

Total found: 34 properties
#78360
 • 75 m2
 • 2
 • 2

Hrom, Skopje
€122000For Sale

Located in Hrom, Skopje. Very beautiful fully furnished apartment for sale with 75 m2 living area, on the fourth floor of a building with an elevator. The apartment has master bedroom with own walk in closet, an bathr...

View Property
#78356
 • 1230 m2

Madzari, Skopje
€123000For Sale

Локација : Маџари, Скопје. Се продава плац со површина на од 1.230 метри квадрати, со градежната парцела од 870 метри квадратни. На градежната парцела има маркица за градба на семејна куќа со бруто површина за градење о...

View Property
#78344
 • 103 m2
 • 2
 • 2

Vodno, Skopje
€169950For Sale

Локација : Водно, во близина на Турска Резиденција, Скопје. Се продава убав стан во затворен коплекс со парк и тениски игралишта. Внатрешна површина е 103м2 плус дворно место од 80м2. Станот е ориентиран југо/исток и с...

View Property
#78240
 • 79 m2
 • 2
 • 2

Crniche, Skopje
€/For Sale

Located in Crniche, Skopje Completly renovated and fully furnished apartment for sale with 79m2 living area, on a second floor of a building with out elevator. The apartment has 1 bedroom, 1 bathroom, 1 guest toilet, f...

View Property
#78236
 • 151 m2
 • 3
 • 2
€300000For Sale

Located in Taftalidze 1, Skopje. Brand new fully furnished apartment for sale with 151m2 living area, in a new building with an elevator. The apartment has 3 bedrooms, 2 bathrooms, fully equipped kitchen,central city h...

View Property
#78163
 • 83 m2
 • 2
 • 2
€120000For Sale

Лоциран во Влае, на самиот брег на реката Вардар, Скопје Нов наместен стан на приземје за продажба со вкупна површина од 83м2, со југоисточна ориентација, во нова зграда со лифт. Станот има 2 спални соби, 2 бањи, остава,...

View Property
#78131
 • 61 m2
 • 1
 • 1

Centar, Skopje
€/For Sale

Located in Center, close to Embassy of Greece, Skopje. Brand new apartment for sale with 61m2 living area, in a building with an elevator. The apartment has large living room, one bedroom, one bathroom, air condition...

View Property
#78065
 • 210 m2
 • 3
 • 3

Tranquil Setting

Orman, Skopje
€350000For Sale

Located in Orman, "Verina complex" Skopje. Very beautiful apartment for sale with 210 m2 living area, on the third floor of a building with an elevator. The apartment has 3 bedrooms, 3 bathrooms, beautiful terrace with...

View Property